112

Meerdere gewonden na instorten trap strandpaviljoen

Den Helder – Op het strand van Den Helder zijn vrijdagavond meerdere personen gewond geraakt, nadat de trap van een strandpaviljoen het begaf. Hulpdiensten rukten massaal uit naar Beachclub Citadel.

Het ongeval vond rond 22.45 uur plaats. Bij de Beachclub waren meerdere mensen aanwezig in verband met een verjaardagsfeestje. Volgens een van de aanwezigen ging het mis toen er een groepsfoto op de trap zou worden gemaakt.

Tenminste drie ambulances kwamen ter plaatse, net als brandweer en politie. Slachtoffers werden veelal ter plaatse behandeld. Over de ernst van de verwondingen is niets bekendgemaakt.

Trap strandpaviljoen begeeft het (DHfoto).
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button