Uitgaan

Michelle de Jong en Edith Numeijer vieren 5-jarige samenwerking

Advertentie:

Den Oever – Het heeft eventjes geduurd, maar Michelle de Jong en Edith Numeijer kunnen eindelijk weer samen op de planken van Het Vikingschip. De dames vieren dat ze dit jaar vijf jaar samen optreden.

Het begon allemaal in 2017 met de voorstellingen van Musical Melodies in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. “Er was meteen een muzikale klik tussen de meiden en dat merkte je vanaf het eerste begin al. Beiden hebben een duidelijke voorkeur voor musical nummers en ze bleken elkaar qua stemmen goed aan te vullen. Het heeft de afgelopen jaren bij diverse projecten prachtige duetten opgeleverd. Regelmatig zorgde het bij mij voor kippenvel en dat gaan ze nu met een kleine intieme voorstelling in Het Vikingschip vieren”, vertelt Alexander Bügel namens het Meerpeen Theater.

Michelle en Edith komen met het programma “A night with Michelle & amp; Edith” om hun jubileum bezegelen. Het concert is een terugblik op de eerdere producties, waarin ze samen zongen en daarnaast ook nieuw repertoire. De combinatie met pianist Gert-Jan Weel zal zorgen voor een intieme sfeer bij het concert. Als speciale muzikale verrassing zullen ook de groep Vocal Talent een gastoptreden geven. Vocal Talent bestaat uit getalenteerde kinderen in de leeftijd van zeven tot zeventien jaar.

De concerten zijn op zaterdag 3 juli om 19:00 en 21:00 uur en op zondag 4 juli om 15:00 uur in Het Vikingschip Robbenoordstraat 11a in Den Oever. Kaarten kosten € 16,50 inclusief € 1,50 reserveringskosten en een consumptie. Kaarten zijn te reserveren via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button