JeugdOverige

Peuters op zoek naar beestjes

Advertentie:

Den Helder – Bij de Helderse Vallei gaan peuters donderdag 14 juli op zoek naar beestjes. De bezoekers wandelen een rondje over het terrein van De Helderse Vallei om alle kleine diertjes te ontmoeten. Kleine beestjes zijn kwetsbaar, dus laten ze ze zo veel mogelijk op hun eigen plek in de natuur zitten. Daarom worden er kleine loepen meegenomen, zodat ze de beestjes extra goed kunnen bekijken.

In juni werden er onder andere pissebedden, slakken, bijen, rupsen en een duizendpoot gevonden. Welke diertjes worden deze keer ontdekt? Wie gaat mee op zoek? Deze activiteit wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen met kinderen van 2 tot 4 jaar. De activiteit duurt van 10.30 uur tot 11.00 uur en de kosten zijn €1,50 per kind. Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612555.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button