Hollands Kroon

Reizend Alzheimer Café Nieuwe Niedorp

Hollands Kroon – Kom ook naar het Reizend Alzheimer Café op donderdag 14 juli 2022 in Woonzorgcentrum De Trambaan, Koperwiek 30 Nieuwe Niedorp. Gastspreker is Nelly Teeuwisse, gespreksleider van diverse lotgenotengroepen en ervaringsdeskundige. Tijdens de avond is er ruimte voor het uitwisselen van informatie met andere bezoekers en het stellen van vragen aan professionals. De avond begint om 19.15 uur en duurt tot 21.30 uur. Toegang is gratis.

Veel mensen hebben een partner of naaste met een diagnose dementie. Hun leven is hierdoor enorm veranderd. Opeens hebben zij hun handen vol aan de zorg van- en het omzien naar hun naaste. Hun omgeving reageert hier verschillend op. Hoe ze ook hun best doen om iedereen erbij te betrekken, het gebeurt vaak dat de aandacht op de situatie verslapt, ontkend wordt of zelfs gebagatelliseerd. Daarom is het belangrijk om dit te bespreken.

Voor meer informatie is contact op te nemen met mevrouw Rensing via 06 22372553.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button