Hollands Kroon

Spandoek Brandweer Slootdorp verdwenen

Slootdorp – “Het is onbegrijpelijk. We zijn verbaasd, boos en staan met een bek vol tanden,” aldus een melding van de brandweer van Slootdorp. “Waar wij eerst een mooi spandoek hadden staan, staat nu alleen nog maar een frame. Wij zetten ons in om nieuwe mensen binnen ons team te krijgen waar iedere burger natuurlijk ook profijt aan heeft, maar helaas denken sommige mensen daar anders over.”

De brandweer doet een oproep om het spandoek terug te krijgen: “Heb jij of ken jij de gene die ons spandoek heeft, meld je dan of breng anoniem het doek terug naar de kazerne. Ook als iemand iets heeft gezien horen we hier graag van. We willen hem natuurlijk wel terug. Vond je ons spandoek nou zo mooi dat je hem zo graag wou hebben? Je kan je natuurlijk ook gewoon aanmelden bij ons en wie weet sta jij zelf dan op de volgende doeken en foto’s.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button