Hollands Kroon

Tweeduizend euro voor gouden tip

Advertentie:

Hollands Kroon – In de nacht van donderdag 30 juni op vrijdag 1 juli zijn bij de familie van de Berg uit een schuur aan de Boermansweg in Anna Paulowna een motor en een Quad gestolen. De familie is er kapot van. De motor is een Can am Spider en de quad is een Yamaha YFZ 450. De motoren stonden goed opgeborgen en de dieven zijn via de achterzijde binnen gekomen.

Omdat het grote voertuigen zijn is er waarschijnlijk gebruik gemaakt van een aanhangwagen of een bus. De dieven waren specifiek uit op deze voertuigen want in de schuur lag veel ander materiaal zoals trekkers, heftruck en gereedschap. De dieven zijn waarschijnlijk op de hoogte geweest van de aanwezigheid van deze prijzige voertuigen.

De familie looft €2.000,- uit voor de gouden tip die leidt naar de vondst van de voertuigen. Contact is mogelijk via Facebook – Bianca van de Berg.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button