Den Helder

Vermaak tijdens Dorper Alleskunner

Julianadorp – De Culturele Vereniging Julianadorp en winkelcentrum Dorperweerth organiseren samen de Dorper Alleskunner. Het bekende SBS-programma is de inspiratiebron geweest. Met dit evenement op zaterdag 16 juli beginnen ze knallend de vakantie. Spellen waaraan gedacht kan worden zijn Hoefijzerwerpen, kussengevecht, waterballonnen/blik gooien, muziek raden, touwtje springen en nog veel meer. Uiteraard zullen ze op voorhand nog niet alle opgaves prijsgeven, maar het belooft een uurtje met veel gezelligheid en humor te worden.

De organisatie gaat uit van veel deelnemers zodat zij drie of vier keer met meerdere leeftijdsgroepen kunnen starten. Het blijft een spelelement en na ieder spel is er helaas een afvaller. Een ronde duurt ongeveer 1 uur. De deelnemers en uiteindelijke winnaars blijven niet achter met lege handen, er vallen leuke prijzen te verdienen.

Competitief ingesteld en ook meedoen om te winnen? Daag familie, vrienden, buren of wie dan ook uit. Deelname is gratis. Inschrijven kan tot 13 juli, stuur een mail met naam, leeftijd en telefoonnummer naar info@deculturele.nl. Inschrijven op de dag zelf is afhankelijk van de voorinschrijvingen. Wacht dit niet af want vol is vol! Meer info is te vinden op de Facebook/Instagram of neem per mail contact op.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button