Sport

Open vrijdagmiddagen bij FC Den Helder

Adverentie

Den Helder – Iedere voetballiefhebber is op de vrijdagmiddagen welkom in de kantine van FC Den Helder. De club hoopt dat er veel behoefte is aan deze contactmiddag.

Een vrijwilliger: “Tijdens de stille zomermaanden bleek er behoefte te zijn om toch nog even langs de club te gaan voor een praatje, en de laatste nieuwtjes op te pakken. Op elke vrijdagmiddag kan men nu van 15.00 tot 18.00 uur onder het genot van een kopje koffie of een ander drankje praten met clubgenoten. Ook sponsoren, partners, familie of andere vrienden of kennissen zijn van harte welkom. Probeer het een keertje uit.”

Het is ook de gelegenheid voor nieuwe leden om hun eerste stappen bij de vereniging te kunnen zetten. De eerstvolgende contactmiddag is op vrijdag 7 juli van 15.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden is niet nodig. De vrijwilliger verwacht er veel van: “het is altijd gezellig om met elkaar over voetbal te praten en alles wat daar bij komt kijken. Het is eigenlijk vreemd dat de meeste clubs wekenlang dicht zijn. Op deze middag bieden we een sfeervol alternatief.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button