Uitgaan

Gratis theatervoorstellingen voor basisschoolleerlingen

Advertentie:

Den Helder – Theater de Kampanje in Den Helder houdt op zaterdag 20 juli en zondag 21 juli de derde editie van het JOC Kampanje festival. Basisschoolleerlingen kunnen gratis naar voorstellingen om zo een leuke start van hun zomervakantie te hebben.

“Een oneindige grenzeloosheid van fantasie is geweldig voor de ontwikkeling van kinderen”, vertelt Kim Smit van Theater De Kampanje over de voorstellingen. “Fantasie is eigenlijk ‘outside-the-box’ denken. Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van kinderen, het bedenken van nieuwe mogelijkheden en de vaardigheid om dingen vanuit een ander perspectief te zien. Het JOC (Jeugd Cultuurfonds & Onderwijs) en de Kampanje stimuleren graag de fantasie van alle kinderen, juist van diegene voor wie theater geen vanzelfsprekendheid is.”

De voorstellingen zijn gratis, maar omdat er beperkte plaatsen zijn is het reserveren van een kaartje wel verplicht. Meer informatie over de theatervoorstellingen en aanvangstijden is te vinden op de website van Theater de Kampanje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button