Zeemacht

Topzwemmers aan de start bij seizoensafsluiter MSV Zeemacht

Advertentie:

Den Helder – Het wedstrijdzwemseizoen voor MSV Zeemacht wordt zondag 7 juli traditioneel afgesloten met de clubkampioenschappen in zwembad ‘t Heersdiep in Den Helder. Naast het volledige zwemteam van MSV Zeemacht nemen ook de buurtverenigingen Oude Veer (Hollands Kroon), Aquarius (Schagen), Aquawaard (Heerhugowaard) en de Reuring (Dijk en Waard) deel aan de wedstrijd. Sportwethouder Fotigui Camara geeft om 13.00 het startschot voor deze wedstrijd.

Bij deze wedstrijd komt een aantal zwemtoppers aan de start. Zo maakt ook de Nederlandse topsprinter Dominique Sikkema (DZ&PC, Drachten), vorige week goed voor brons bij de Nederlandse Sprintkampioenschappen in Rotterdam, zijn opwachting bij deze wedstrijd. De afsluitende wedstrijd bestaat volledig uit sprintnummers, wat garant staat voor een snelle en spectaculaire wedstrijd. Bij deze wedstrijd wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming, waardoor het publiek vanaf de tribune alle resultaten live op het grote scorebord kan zien.

Voor de sportliefhebbers en geïnteresseerden is deze wedstrijd een uitstekende manier om kennis te maken met de wedstrijdzwemsport. De toegang is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button