Uitgaan

Laatste zomeravondconcert Ontmoetingskerk

Advertentie:

Het zesde en laatste zomeravondconcert in de Ontmoetingskerk in Julianadorp vindt op woensdag 7 augustus plaats. De kerk is de hele dag open, er is gelegenheid om er koffie te drinken en de mooie expositie van Philip Frinks te bewonderen, over de mooiste plekjes van Julianadorp. De aanvang van het concert is 20.00 uur en duurt een uur. De entree is gratis, wel is er na afloop een collecte voor straatkinderen in Oeganda.

Bibi Wanningen en Hans Eckhardt vormen een zang/gitaarduo, dat zich “Moon Child” noemt. Ze brengen akoestische muziek, covers en eigen werk, in een variëteit van stijlen, zoals blues, folk, jazz en ballads. Eigen werk heeft wel hun voorkeur, dat krijgt vorm door improvisatie op gitaar, en dan neemt Bibi de teksten voor haar rekening.

Thilly Faas is van Molukse afkomst, en is geboren en getogen in Den Helder. De zang is haar met de paplepel ingegoten. Piano leerde ze spelen op de Helderse Volksmuziekschool en de Muziekpedagogische Akademie. Ze speelt van klassiek tot jazz. Bunga Mas, “bloem van goud”, bestaat uit een zevental vrouwen die traditionele liedjes uit de Moluks-Indische cultuur ten gehore brengen, evenals gospels en evergreens.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button