Uitgaan

Zoldertheater sluit ZomerBieb af

Adverentie

Het Zoldertheater sluit woensdagmiddag 21 augustus de ZomerBieb af met een vrolijke voorstelling voor kinderen van 3 tot 7 jaar. In School 7 staat om 15.30 uur “Circus Roos en Eddie” op het programma.

Het is een fantasievol en spannend verhaal met toneel, poppenspel en liedjes in een kleurrijk decor. Theatermakers Geert van Diepen en Lia Rood lieten zich voor deze voorstelling inspireren door het prentenboek “Nog 100 nachtjes slapen” van Milja Praagman.

Kaartjes zijn voor € 3,50 verkrijgbaar via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken. School 7 is te vinden aan de Keizersgracht 94 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button