112

Bestelbus knalt op muurtje en reclamezuil

Den Helder – Een automobilist heeft zaterdagavond de auto geparkeerd tegen het muurtje tussen bus- en treinstation aan de Parallelweg. Het eenzijdig ongeval vond rond 21.00 uur plaats. De witte bestelbus raakte bovendien een reclamezuil.

Twee ambulances kwamen ter plaatse en een persoon kon zelf uit het voertuig komen. Een tweede persoon moest door het ambulancepersoneel uit de bus worden gehaald. Op de weg was veel glasschade en het was nodig de weg tijdelijk af te sluiten. Aangezien het bij het station was moesten de bussen omrijden. Taxichauffeurs die bij het station stonden opgesteld hebben, samen met andere omstanders, tijdelijk het verkeer geregeld.

Automobilist ramt muurtje bij busstation (foto: DNP.nu).
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button