Den HelderJeugd

Geen Jevak, toch activiteiten bij De Kroft

Den Helder – Buurthuis de Kroft, aan de Hortensiastraat in Nieuw Den Helder, hield zaterdag een middag voor de jeugd. Er is geen Jevak dus organiseert het bestuur zelf jeugdactiviteiten. Dit keer een kinderrommelmarkt en het was genieten van een gebakken visje.

Dave Bruin is een van de 37 vrijwilligers waar het buurthuis op steunt. Hij stond deze middag achter de bakpan waarin de door Bert de Groot geleverde visjes werden gebakken. Binnen verzorgde Alma Jongepier de taken achter de bar. Marion Petersson was actief met de organisatie van diverse activiteiten. Zij legt uit dat ze vooral voor de minima activiteiten proberen te organiseren die niet te veel of helemaal niets kosten.

Voor de jeugd wordt naast de rommelmarkten ook aan knutselmiddagen, speurtochten, waterpret en vogelhuisjes bouwen gedaan. Voor de groten is er elke maandag klaverjassen en worden op andere dagen darten, karaoke, barbecue en bingoavonden gehouden. Erg blij zijn de bestuursleden met de bijdragen die diverse Helderse ondernemers leveren. Deze middag is het vis en ijsjes, een andere keer is het patat. Er wordt ook een potje opgebouwd om voor de kinderen een leuke uitje te kunnen organiseren.

Lees verder bij mediapartner Den Helder Actueel

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button