Den HelderUitgaan

Gratis voorstelling Pim & Pom op Reddingpleintje

Den Helder – Pim & Pom komen zondag 15 augustus naar Den Helder. Om 11.00 uur spelen ze, speciaal voor de kinderen vanaf 2 jaar, een voorstelling op het Reddingpleintje op Willemsoord. De voorstelling is gratis te bezoeken.

Normaal zijn er in de zomer gratis voorstellingen in het Timorpark. Door de steeds veranderende coronaregels is dat dit seizoen lastig te realiseren. Toch laat de organisatie er één doorgaan, maar dan op een andere plek in Den Helder, namelijk op het Reddingpleintje (tussen het Reddingmuseum en Restaurant Stoom). Hier kan het gehouden worden op 1,5 meter en worden de bezoekers netjes gereguleerd, omdat je een kaartje nodig hebt. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Hiervoor heeft iedereen wel een kaartje nodig, gratis te reserveren via www.kampanje.nl. De voorstelling wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button