Uitgaan

Band Living on the Edge in Pimpandoer

Advertentie:

De energieke top 40 / Mega top 50 rock- / popcoverband band Living on the Edge maakt zaterdag 7 september een feestje in café Pimpandoer in Den Helder. De veelzijdige formatie weet met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neer te zetten.

Living on the Edge brengt een repertoire dat de afgelopen vier decennia beslaat, van de jaren ’80 tot heden. Maak een selectie van de beste rock- en popbands uit de top 100 ter wereld Muse, Live, Adele, Kane, U2, Anouk, Skunk Anansie, Queen, Rage Against The Machine, maar ook Guano Apes, Tina Turner, Lenny Kravitz en Van Velzen en je hebt Living on the Edge.

De ervaren muzikanten van Living on the Edge zijn zangeres Sonja Janssen, bassist Theo Hollenberg, gitarist Peter Hollenberg en drummer Paul Hartland. Aanvang is om 22.00 uur en de entree is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button