Den Helder

Bomen snoeien in de Beatrixstraat

Advertentie:

De bomen in de Beatrixstraat zijn aan een snoeibeurt toe. Het wijkteam start daarmee op maandag 9 september. Om goed te kunnen snoeien is voldoende werkruimte nodig.

De gemeente Den Helder vraagt de bewoners van de Beatrixstraat hier rekening mee te houden door geen obstakels rondom de bomen te plaatsen. Het snoeien van de bomen gebeurt met motorisch gereedschap wat enig geluidsoverlast veroorzaakt. De hoogwerker die wordt gebruikt zal wat hinder veroorzaken tijdens het snoeien.

Verkeersregelaars leiden echter alles in goede banen. De werkzaamheden vinden plaats van maandag 9 september tot en met woensdag 11 september tussen 07:30 -16:00 uur.

Op de foto de bomen in de Beatrixstraat op een moment dat snoeien nog niet nodig was 🙂

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button