Sport

Goede resultaten VZV teams

Advertentie:

De teams van voetbalvereniging VZV hebben zichzelf overtroffen tijdens verschillende wedstrijden. Het team van de nieuwe coach Egbert Kruijer heeft het eigen Arie Stam Toernooi op Sportpark de Kogge overtuigend gewonnen.

VZV wist alle drie de wedstrijden tegen Vesdo, Nieuwe Niedorp en Callantsoog te winnen. Verdedigend zat het goed in elkaar met de sterk keepende Romain de Jong. In alle drie duels kreeg VZV geen enkel doelpunt tegen. Aanvallend waren ook mooie doelpunten te bewonderen, een uitgekiende lob van Robin Monnik, een mooi doelpunt van Luca Tesselaar en het laatst doelpunt van Luc Burger spraken tot de verbeelding. Een goeie opmaat voor het naar de vierde klasse gepromoveerde ploeg uit ’t Veld.

Dames teams
Zowel Dames 1 en 2 van Juro Unirek/VZV hebben in hun oefensessies goede resultaten geboekt. Het 1e team heeft de laatste oefenwedstrijden laten zien klaar te zijn voor de competitie start aanstaande zaterdag in en tegen Eredivisie debutant Volendam. Het team van trainer/coach Rolf Schulte won eerder de oefenwedstrijd tegen Quintus en zaterdagavond werd in Sporthal ’t Zijveld Landskampioen VOC in de slotfase verrassend met 23-22 verslagen.

Dames 2 speelde zondagmiddag een oefenwedstrijd tegen Zap Ds1 in de Zwaluwvlucht hal in Breezand, het team van coach Ard de Ruiter speelde een verdienstelijke wedstrijd en won na een 6-13 ruststand met 16-23 van de ploeg uit Breezand.

Door: Th. Moras

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button