Den Helder

Helderse poëzie voor de burgemeester

Adverentie

Burgemeester Koen Schuiling van Den Helder kreeg maandagmiddag in het Leescafé van School 7 de eerste serie poëziekaarten van Helderse bodem uitgereikt. De poëziekaarten komen uit de koker van de Commissie Stadsdichter Den Helder.

Het zijn kaarten met gedichten over de zee, met teksten van Marja Lely, Jack W. Beneker, Sofie Zoutendijk, Gerlof Boers, Luc Mermuys en Koen Schuiling. Ze zijn ontworpen door Helderse vormgevers van ilbo creations en Hoofdkwartier en met toepasselijke foto’s van Ilse Kootkar. Een honderd procent Helders product dat te koop is op diverse locaties in Den Helder en Julianadorp. Leuk om te versturen of cadeau te doen. De kaarten kosten 8 euro per set van zes. Twee verschillende setjes zijn voor 15 euro te koop.

Verkooppunten zijn onder meer: Robuust, School 7, Strandrestaurant Paal 6, De Helderse Vallei, Triade, Kunsthal 45, Bruna Keizerstraat, Primera (Keizerstraat, Nieuw Den Helder en Julianadorp), Cape Horn, Piet Karsten Woninginrichting, tabakszaak Van der Rol, Multivlaai, Hotel Cape Horn en Airbnb Kingscross. Meer verkooppunten kunnen aangemeld worden via: a.ruder@kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button