Uitgaan

Nieuw programma van de Cultuurschuur

Advertentie:

Kunstkring Wieringermeer Meerkunst heeft een nieuw programma met een expositie en enkele theatervoorstellingen.

De expositie van september is geopend met schilderijen van Vera en Annie van Heerwaarden. Twee schoonzussen die elkaar gevonden hebben in de schilderkunst. Wie goed kijkt ziet de verschillen, maar zeker ook de overeenkomsten tussen het werk van deze dames.

Het theaterseizoen start op 7 september om 20.00 uur met een optreden van de vermaarde groep The Amazing Stroopwafels met het programma Hiero. Ome Kobus heeft zijn linkerbeen verloren en we gaan vrijwel zeker naar Frankrijk. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Septimbre
Direct daarna op zondag 8 september om 15.00 uur een terugkeer van cabaretgroep Septimbre met hun voorstelling “Laat je niet kisten” over hoe je in het leven staat als je niet zo piepjong meer bent. Een groep van vijf zeventigplussers relativeert de ongemakken van het ouder worden op hilarische wijze.

Op zaterdag 14 september heeft de Culturele Raad een optreden van Hans Laduc en Anouk Geertsma geregeld. Twee generaties komen samen in muziek, de oudste op gitaar begeleidt de fijne stem van Anouk die mooie Nederlandstalige liedjes ten gehore brengt.

Voor reserveringen mail naar reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button