Den HelderUitgaan

Sfeervol en goed bezocht lustrum Zomerdromen

Advertentie:

Den Helder – Het derde lustrum alweer, voor de 15e keer vond zondag 1 september de sfeervolle markt Zomerdromen plaats. Locatie vanaf het begin is het Timorpark en door de hoeveelheid kramen met koopwaar en horeca is het een trekpleister voor de Helderse bevolking.

Daarnaast is er muzikaal vermaak en zijn er kinderactiviteiten, dus er is aanbod voor jong en oud. Voorheen waren er meerdere podia, maar tegenwoordig is de muziek centraal bij de muziekkoepel en er is een danspodium. De horeca is nabij de muziek en het dansen, waardoor het publiek optredens kan bijwonen met een hapje en een drankje.

Veel bedrijven uit de stad zijn present en naast goede zaken doen is het een kwestie van reclame maken voor je zaak. Karin Weemhoff-Dol van schoonheidssalon De Zeespiegel heeft bijna alle edities gedaan; ze geeft informatie en verkoopt goodie bags met een verrassende inhoud. De Lisdodde van de bloemen en planten is ook altijd van de partij met een artistieke kraam en een hortensiaboeket voor slechts € 6,50. Die zien we binnen de kortste keren over de hele markt terug, ver voor het eind zijn de 80 boeketten van eigenaar verwisseld. Het is dan ook een beeldige bos groen!

Lees meer bij onze mediapartner Den Helder Actueel

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button