Uitgaan

Online lezing over verborgen impact op de wereld

Den Helder – Duurzaamheid is een hot item en het goede nieuws is dat mensen, als Westerse consument, veel meer impact op de wereld hebben dan gedacht wordt. De Helderse Vallei organiseert op 16 september een online lezing waarin dit duidelijk wordt.

Niet alleen auto’s, verwarming en elektra kunnen worden verduurzaamd, maar juist ook bij het maken en vervoeren van alle dingen die dagelijks worden verkocht. De meeste impact heeft namelijk al plaatsgevonden nog voordat een product in de winkel ligt. Als mensen die verborgen impact meenemen, kunnen ze veel effectiever verduurzamen. In 2016 schreef Babette Porcelijn hier het boek “De Verborgen Impact” over.

Aanmelden
Op woensdag 16 september 2020 vertelt Saskia Mulder, The Social Reporter en ‘Positiefste Nederlander van 2020’, in een exclusieve online lezing wat mensen kunnen doen om verborgen impact te verlagen. De lezing duurt van 20:00 tot 21:00 uur. Aanmelden kan tot september via www.deheldersevallei.nl/agenda. Tijdens de lezing is het ook mogelijk om online vragen te stellen aan Saskia.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button