Uitgaan

Online lezing over verborgen impact op de wereld

Den Helder – Duurzaamheid is een hot item en het goede nieuws is dat mensen, als Westerse consument, veel meer impact op de wereld hebben dan gedacht wordt. De Helderse Vallei organiseert op 16 september een online lezing waarin dit duidelijk wordt.

Niet alleen auto’s, verwarming en elektra kunnen worden verduurzaamd, maar juist ook bij het maken en vervoeren van alle dingen die dagelijks worden verkocht. De meeste impact heeft namelijk al plaatsgevonden nog voordat een product in de winkel ligt. Als mensen die verborgen impact meenemen, kunnen ze veel effectiever verduurzamen. In 2016 schreef Babette Porcelijn hier het boek “De Verborgen Impact” over.

Aanmelden
Op woensdag 16 september 2020 vertelt Saskia Mulder, The Social Reporter en ‘Positiefste Nederlander van 2020’, in een exclusieve online lezing wat mensen kunnen doen om verborgen impact te verlagen. De lezing duurt van 20:00 tot 21:00 uur. Aanmelden kan tot september via www.deheldersevallei.nl/agenda. Tijdens de lezing is het ook mogelijk om online vragen te stellen aan Saskia.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button