Den Helder

Fietsersbond Den Helder vergadert bij Avanti

Den Helder – De Fietsersbond Den Helder houdt op 7 september aanstaande van 19:30 tot 21:30 uur een ledenvergadering in Foodstation Avanti, aan de Spoorstraat 9 in Den Helder. Behalve leden zijn ook belangstellenden van harte welkom.

De Fietsersbond hoopt dat er meer leden actief willen meewerken om van Den Helder een fietsvriendelijke en vooral -veilige gemeente te maken. Tijdens de vergadering is onder meer aandacht voor de wijzigingen op de rotondes, waar de fietsers nu in de voorrang komen. Daarmee komt een lang gekoesterde wens in vervulling. Verder staat de ontbrekende schakel van het Fietspad Breewijd op de agenda. Behalve deze verbeteringen aan het fietsnetwerk inventariseert de afdeling (fiets-)knelpunten.

Vanwege Corona en de beschikbare ruimte is aanmelden vooraf noodzakelijk. Dat kan tot en met zondagavond 5 september via de ledenpagina https://denhelder.fietsersbond.nl/voor-leden/leden-den-helder-2021/ Daar staan ook de vergaderstukken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button