Hollands Kroon

Groene Warmte campagne in Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – De komende maanden staat de gemeente Hollands Kroon wekelijks met de ‘Hollands Kroon Mobiel’ of de showroom van het Duurzaam Bouwloket in één van de kernen. Inwoners kunnen langskomen en zich laten informeren over energiebesparing, kosten, gemeentelijke plannen en meer.

Het verminderen van energiegebruik levert veel op volgens de gemeente. Bijvoorbeeld een lagere energierekening, meer wooncomfort en een beter klimaat. Hierbij ondersteunt de gemeente graag: “Als gemeente ondersteunen we alle inwoners bij deze overstap. Mensen met een koopwoning én huurders. Door te informeren over techniek en financiering, inwoners samen te brengen en te helpen.” Er wordt onder andere een gratis energiescan aangeboden voor 2.000 inwoners. Deelnemers krijgen dan een persoonlijk bespaaradvies. Aanmelden voor een energiescan kan tijdens de tour en via de website duurzaam.hollandskroon.nl.

Vrijdag 3 september staat de Hollands Kroon Mobiel in Kolhorn en Westerland. De rest van het tourschema is online te vinden.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button