Den HelderLOS Den HelderRegio Noordkop

Nieuwe dagprogrammering op LOS Radio

Adverentie

Den Helder – LOS radio wijzigt met ingang van maandag 6 september de dagprogrammering. Het programma LOS Actueel krijgt een aparte ochtend- en middageditie en van 12.00 tot 13.00 uur komt beschikbaar voor “een goed gesprek”.

De nieuwe dagprogrammering geldt van maandag tot en met vrijdag. De dag begint om 07.00 uur met “Van der Molen in de morgen”. Om 10.00 uur de LOS Actueel Ochtendeditie en om 13.00 uur de LOS Actueel Middageditie. In dit programma elke dag ruimte voor actueel nieuws uit Den Helder. Wie iets te vertellen heeft is welkom in LOS Actueel. Bel, mail of kom langs aan de Torplaan 4.

Elke werkdag van 15.00 tot 17.00 uur is er Regio Noordkop Actueel, een programma dat ook op Noordkop Radio (Hollands Kroon) wordt uitgezonden en waarin aandacht voor het nieuws uit de Noordkop.

Mantelzorg
Elke werkdag om 12.00 uur is er ruimte voor een goed gesprek. De eerste weken wordt elke dag een podcast over mantelzorg (geproduceerd door het Mantelzorgcentrum) uitgezonden. Na de jaarwisseling zal in dit uur veel aandacht worden geschonken aan de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button