Hollands Kroon

Doe mee met het Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Altijd al eens een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken geweldig? Dan is dit de kans. Vanaf oktober organiseren de muziekverenigingen in Hollands Kroon het Nieuw Talent Orkest, een leuk muziekproject voor volwassenen.

In tien repetities laten de verenigingen de beginnende muzikanten ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Om mee te doen hoeven de deelnemers geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur. Het plezier staat voorop. De repetitieperiode wordt afgesloten met een concert. De eerste repetitie is op zaterdag 8 oktober, 13:30 uur in ’t Veld. Het belooft een bijzonder gebeuren te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma uit Sneek. Hij is initiatiefnemer van dit succesvolle concept.

Meedoen?
De verenigingen zorgen voor een lessenaar en een instrument. Een voorkeur van een instrument kan, maar ter plekke een uitzoeken is ook mogelijk. Verder krijgen de cursisten een complete lesmap. Meer dan duizend Nieuw Talent Orkest muzikanten ontdekten een geweldige nieuwe hobby. Voor alle informatie over data, tijden, repetitielocatie, kosten en aanmelden zijn te vinden op de website.

Het Nieuw Talent Orkest Hollands Kroon wordt mogelijk gemaakt door de Hollands Kroonse Uitdaging en het Waddenfonds.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button