JeugdUitgaan

Mega Modder Monster Challenge van start

Advertentie:
Warming-up met bonkende bassen (DHfoto)

Den Helder –  De Mega Modder Monster Challenge is vrijdag begonnen onder een heerlijk zonnetje. In de ochtend gingen scholieren over de baan, veelal in het kader van kennismaking met je nieuwe klas in het nieuwe schooljaar. Vrijdagmiddag is de gelegenheid voor groepen en zaterdag mag iedereen zich melden voor deze spectaculaire uitdaging.

Aankomend bij de ijsbaan is het een kwestie van je een weg banen door een zee van fietsen. Bij binnenkomst worden alle schoenen uitgedaan en dan op naar het vak voor de warming-up. De groepen worden opgezweept om alvast lekker warm te worden. Dit onder leiding van een DJ met bonkende bassen. Daarna is het rennen, springen, vliegen, lopen en uhh…. vallen over de mega lange opblaasbaan.

Aan het einde staat een mega hoge attractie, die je eerst moet zien te beklimmen en dan, slik, met een grote sprong in het diepe moet verlaten. Vele leerlingen liepen er maar omheen, want het zag er toch wel een beetje spannend uit. Anderen wisten dan weer niet hoe hoog ze er nog bij moesten springen om een mooie val te maken.

Zaterdag ook deze uitdaging aangaan? Reserveer een tijdslot op  de website van de MMM Challange

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button