Uitgaan

Joy4Jazz in de Cultuurschuur

Joy4Jazz is een band van oudgedienden die het musiceren maar niet los kunnen laten en nog altijd flink aan de weg timmeren. Zij staan zaterdagavond 2 november op het podium van de theaterzaal in de Cultuurschuur te Wieringenwerf.

Bart Vreeken is een oude rot uit de showwereld van pop tot jazz. Bart werkte jarenlang voor de Tros. Hij is de zanger en speelt tevens saxofoon. Robbert van Bussel was voorheen huisarts, maar studeerde na zijn pensionering nog af als muziekwetenschapper. Hij neemt plaats achter de piano. Arnold Offers komt net als Bart uit de wereld van show en entertainment en bespeelt de 6 snarige bas. Martin Gravemaker drumde al in zijn wieg en is daarnaast de man van de techniek. Gitarist Rob Poppen tenslotte groeide op in de Hilversumse omroepscene en speelde vaak in het buitenland waaronder Duitsland en Hong Kong. Hij heeft nog familielijntjes lopen naar Wieringen en kijkt om die reden dan ook extra uit naar het optreden in deze omgeving.

Joy4Jazz staat garant voor een muzikaal hoogstaande avond waarop een keur aan muzikale stromingen te beluisteren zal zijn. De aanstekelijke presentatie van de heren maken het geheel af.

Entreekosten
Het optreden begint om 20.00 uur in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De entree bedraagt €12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal.

Reserveren hoeft niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere via 0227 58 1781.

Kijk voor het hele jaarprogramma op de website cultureleraad-wieringermeer.nl.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button