Den Helder

Stem voor Jeugd Werkt!

Advertentie:

Jeugd Werkt! bestrijdt jeugdwerkloosheid met succes en doet mee aan een landelijke verkiezing. Nu is het mogelijk om te stemmen op dit project.

Jeugd Werkt! is een Helderse aanpak waarbij de gemeente werkloze jongeren van 16 tot 27 jaar stimuleert werkervaring op te doen, aan het werk te gaan of om weer naar school te gaan. Het gaat om een groep kwetsbare jongeren die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Meestal omdat zij geen startkwalificatie hebben en/of er sprake is van een zekere problematiek of beperking. Deze methode is zo succesvol dat het nu als project meedoet aan de landelijke verkiezing van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Met een filmpje wordt een jonge Helderse deelneemster op de voet gevolgd. Het laat zien wat het voor haar en haar leven betekent om nu aan het werk te zijn via Jeugd Werkt! Sinds 1 oktober is het filmpje online en kan erop worden gestemd, tot en met 31 oktober.

Stemmen kan op verschillende manieren. Via de website van ESF https://www.stempaginaesfaward.nl/, via de Facebookpagina van gemeente Den Helder. Het filmpje staat onder ‘Wat je aandacht geeft groeit’. Bij voldoende stemmen op het filmpje van Jeugd Werkt! gaat het project door naar de finale.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button