Sport

Van Regenmortel naar Biehler Pro Cycling

Advertentie:

Biehler Pro Cycling heeft zich voor wielerseizoen 2020 versterkt met de uit Anna Paulowna afkomstige Nederlands mountainbike marathon-kampioene Laura van Regenmortel.

Dit seizoen reed Van Regenmortel als gastrenster al enkele wedstrijden namens de Nederlandse UCI-formatie, maar haar meeste koersen werkte ze af in het shirt van het SWABO Women Development Team. “Ik kijk terug op een seizoen waarin ik mij verder heb kunnen ontwikkelen als renster en we met het team een aantal mooie resultaten hebben kunnen neerzetten!”

“De sterke leercurve hoop ik volgend seizoen verder te kunnen doorzetten bij Biehler Pro Cycling, met name op tactisch gebied wil ik me verbeteren”, zegt Van Regenmortel. “Ik ben heel blij om de stap naar een UCI-team te zetten en ik kijk ontzettend uit naar volgend jaar!”

Streetrace
Van Regenmortel maakte in haar wielercarrière vooral furore op de mountainbike. Zo werd ze al eens Nederlands kampioen streetrace en ook in de City MTB-wereld is ze een grote naam. Sinds 2017 rijdt ze koersen op de weg. Begin 2019 maakte ze de overstap naar het SWABO Women Development Team, waarin ze bewees een teamplayer van goudwaarde te zijn. Onlangs veroverde ze tijdens de Bart Brentjens Challenge de Nederlandse titel op de MTB marathon. “Het is natuurlijk super mooi om het rood-wit-blauw te mogen aantrekken. Ik denk dat dit een teken is dat ik dit jaar veel stappen heb gezet.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button