112

Woning in Hippolytushoef zwaar beschadigd na aanrijding (update)

Advertentie:

Een woning op de hoek van de Koningstraat/Hoofdstraat in Hippolytushoef is woensdagmorgen omstreeks 5.30 uur zwaar beschadigd geraakt. Een groot deel van de dakgoot werd geraakt en ook is tegen de gevel aangereden, waarbij deze enigszins naar binnen is gedrukt.

Wat er precies is gebeurd en wie tegen het huis heeft aangezeten is niet bekend. Gezien de schade aan de dakgoot moet het waarschijnlijk gaan om een vrachtwagen. Ter plekke is wel wat blauwe verf aangetroffen.

Op de foto lijkt het wel mee te vallen, maar de grootste schade zit erin dat het kozijn naar binnen is gedrukt, waardoor een gedeelte moet worden gesloopt en gerepareerd.

De politie is nog op zoek naar eventuele getuigen. Wie in het centrum van Hippolytushoef iets heeft gezien op deze woensdagmorgen, omstreeks 5.30 uur, kan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Update
De veroorzaker van een aanrijding, woensdagmorgen in Hippolytushoef waarbij een huis zwaar werd beschadigd, is aangehouden.

Na grondig onderzoek door de politie is het voertuig en diens bestuurder gevonden. Proces-verbaal wordt opgemaakt. Het zou gaan om een vrachtwagen die goederen moest afleveren bij een bakkerij in de Hoofdstraat.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button