Den HelderJeugd

Apenkooien nu Fortnite the Battleniet doorgaat

Den Helder – ‘Fortnite The Battle!’ kan niet doorgaan. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie met pijn in het hart gemeend dat het beter is het evenement uit te stellen tot de voorjaarsvakantie, maar er is ook goed nieuws. Op dezelfde dag, woensdag 14 oktober, kunnen kinderen van groep vier tot en met acht wel terecht voor een uurtje apenkooien.

Iedereen die al een ticket had, hoeft zich geen zorgen te maken. Het ticket blijft geldig tot er een nieuwe datum geprikt is. Wie zich had aangemeld hebben hierover een mail ontvangen. Jongerenwerk MEE& de Wering, Triade Den Helder, Rik Niks Bodylanguage en Team Sportservice Den Helder doen er alles aan de Fortnite komend voorjaar dubbel en dwars in te halen.

Draaiboek lag al klaar
Snel schakelen, dat is wat de buurtsportcoaches van Team Sportservice gedaan hebben. “We vinden het wel belangrijk dat we toch íets kunnen aanbieden op gebied van sport of bewegen. Onze collega’s uit Schagen hadden apenkooien al op de agenda staan, dus een belletje was genoeg om het draaiboek te kopiëren”, laat initiatiefnemer van apenkooien in sporthal De Slenk Jordy van Kesteren weten.

Een aantal Helderse collega’s sloten direct aan om apenkooien te organiseren en de dag zelf in goede banen te leiden. Apenkooien is voor kinderen uit de groepen vier tot en met acht. Ze kunnen woensdag 14 oktober rennen, vliegen, springen, klimmen en slingeren. Sporthal De Slenk staat volgebouwd met verschillende spellen. Er zijn drie tijdsblokken in een totaal tijdsbestek van 10:00 tot 14:00 uur. Het derde blok is een extra blok voor het geval het tweede volgeboekt is.

Aanmelden
Sporthal De Slenk is gevestigd aan de Drs. F. Bijlweg. Meer informatie is te vinden op de website. Aanmelden kan rechtstreeks via de inschrijfsite. Meer informatie is te verkrijgen via Jordy van Kesteren: jvankesteren@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button