Hollands KroonJeugd

Cursus Muziek voor Peuters in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringermeer – Voor alle peuters die van muziek en bewegen houden is er dit jaar weer een cursus. Op zaterdag 30 oktober start de Cultuurschuur met de cursus “Muziek voor Peuters” voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. De cursus is samen met een (groot)ouder en vindt plaats in de Cultuurschuur, Loggerplein 1 in Wieringerwerf.

Er wordt samen gedanst, gezongen en gespeeld op instrumenten. Dat doet de Cultuurschuur met spelmateriaal die aansluit bij de belevingswereld van het kind. De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin ouders hun kind vanuit hun veilige nabijheid zien genieten en leren. Muziek staat centraal maar in de lessen worden ook de motorische, sociaal-emotionele en taal/spraakontwikkeling gestimuleerd.

De cursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten.

Meer informatie
Kosten: € 45,-
De overige data: 6, 13, 20 en 27 november en 4, 11 en 18 december 2021.
Tijd: 09.00 uur tot 09.45 uur

De docente is Dianne Manneveld.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website: https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ of e-mail naar muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button