Den Helder

D-reizen nu ook terug in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het “brand new D” avontuur is afgelopen week gestart voor Karin, Mirella en Marjet in Den Helder. Prijsvrij Vakanties heeft in april D-reizen overgenomen en is sindsdien gefaseerd reisbureaus aan het openen. “Het is fijn om weer leven in de winkels te zien, dat geeft echt veel energie” vertelt Michelle de Wit, die verantwoordelijk is voor de retail binnen Prijsvrij. 29 september heeft D-reizen Den Helder haar deuren geopend. Karin, Mirella en Marjet kunnen niet wachten om verder invulling te mogen geven aan de vakantiewensen van de klanten.

“Nu reizen weer volop mogelijk is merken we bij D-reizen ook duidelijk dat de vakantiebehoefte onder de Nederlanders enorm groot is en dat wordt nog eens extra aangewakkerd door onze media campagne “A brand new D”. Er worden, zowel via de website, als in onze winkels, momenteel veel boekingen gemaakt voor de herfstvakantie maar ook de meivakantie is nu al ontzettend populair!” zegt Michelle de Wit. Daarom adviseren ze iedereen die volgend jaar graag op vakantie wil om vroeg te boeken.

“We zien juist in deze tijd dat de klant nog meer behoefte heeft aan het persoonlijk advies van onze experts. De klant is op zoek naar zekerheid en wil goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden en coronaregels ter plaatse. Daarnaast is flexibiliteit bij het boeken van een vakantie belangrijker dan ooit, niet iedere organisatie kan dat bieden. Wij kunnen onze klanten daar inzicht in geven en perfect over informeren,” aldus de Wit.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button