Hollands Kroon

Deelnemers gezocht Nationale Duurzame Huizen Route

Adverentie

Hollands Kroon – Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met eigen tips en ervaringen.

Het landelijke evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijgen bezoekers praktische tips, zien zij de duurzame maatregelen in werking en doen zij inspiratie op voor hun eigen huis. Ook in Hollands Kroon openen duurzame inwoners hun deuren.

Huis aanmelden
Enthousiast over het vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in eigen huis? Buurtgenoten informeren en inspireren? Wie belangstelling heeft kan zijn woning aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Iedereen kan zelf aangeven op welke dag(delen) hij zijn woning wilt openstellen. Meedoen is helemaal gratis en deelnemers maken zelfs kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button