Ontbijt voor werkende mantelzorgers Hollands Kroon

Hollands Kroon – In het kader van de Dag van de Mantelzorg nodigt het Mantelzorgcentrum Hollands Kroon alle werkende mantelzorgers in gemeente Hollands Kroon uit voor een speciaal georganiseerd ontbijt. Dit ontbijt zal plaatsvinden bij Eetcafé Nieuwe Niedorp aan Zee, op woensdag 3 november om 08.00 uur. Iedereen die voor een zieke partner, kind, ouder, vriend(in) of een andere dierbare zorgt is van harte welkom! Aanmelden kan tot 15 oktober via info@mantelzorgcentrum.nl .

Het Mantelzorgcentrum zet mantelzorgers echt in de spotlights 3 november. Dat mag ook wel, want vaak cijferen mantelzorgers zichzelf snel weg, of vertellen niet altijd dat zij mantelzorger zijn. Maar mantelzorgers mogen gezien worden. Daarom verwent het Mantelzorgcentrum de mantelzorgers niet alleen met een heerlijk ontbijt in een mooie omgeving, maar krijgt iedereen ook nog een leuke attentie mee naar huis.

Werkende mantelzorgers

Een op de vier werknemers is mantelzorger. Het kan dus zeker zo zijn dat misschien een collega of andere bekende mantelzorger is. Niet iedereen vertelt dat hij of zij mantelzorger is. Door deze dag hoopt het Mantelzorgcentrum dat werkende mantelzorgers hun werkgever(s) en collega’s vaker laten weten dat ze mantelzorger zijn. Want alleen dan kunnen ze hun zorgen delen en beter begrijpen. Meer weten over werkende mantelzorgers? Kijk dan op de website of luister naar de podcast ‘Mantelzorger… en nu?’

Mobiele versie afsluiten