Den Helder

Startbijeenkomst POP Julianadorp

Den Helder/Julianadorp – De eerste bijeenkomst georganiseerd door de werkgroep Parkinson ontmoetingspunt Julianadorp (POP Julianadorp) zal plaatsvinden op 8 oktober aanstaande. De aftrap wordt gehouden in restaurant “eFFe in ‘t dorp”, gelegen aan het Loopuytpark in Julianadorp. De deuren gaan om 10.00 uur open voor POP Julianadorp, wat eerder dan gebruikelijk. De doelgroep betreft iedereen die bekend is met de ziekte van Parkinson, mantelzorgers, partners, behandelaars en andere betrokkenen rond Parkinson.

Een gezellige ontmoeting met een kopje koffie, waarbij alle aanwezigen kunnen luisteren en vertellen hoe zij dagelijks omgaan met beperkingen. Er is in de wijde omgeving niet zo’n gelegenheid als POP Julianadorp. Het dichtstbij gelegen Parkinson café is in Schagen, voor velen is dat al te ver om te bereizen. Vandaar dit initiatief. Zij houden elkaar wel van alle activiteiten op de hoogte.

De toegang is vrij, consumpties zijn voor eigen rekening. Vrijwillige bijdrage of sponsoring is welkom. POP Julianadorp hoopt op een mooie opkomst en dat dit het begin vormt van een serie bijeenkomsten, waarbij de mensen met beperkingen én hun mogelijkheden centraal staan.

Meer informatie is te vinden op de foto hieronder.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button