Den Helder

Startbijeenkomst POP Julianadorp

Den Helder/Julianadorp – De eerste bijeenkomst georganiseerd door de werkgroep Parkinson ontmoetingspunt Julianadorp (POP Julianadorp) zal plaatsvinden op 8 oktober aanstaande. De aftrap wordt gehouden in restaurant “eFFe in ’t dorp”, gelegen aan het Loopuytpark in Julianadorp. De deuren gaan om 10.00 uur open voor POP Julianadorp, wat eerder dan gebruikelijk. De doelgroep betreft iedereen die bekend is met de ziekte van Parkinson, mantelzorgers, partners, behandelaars en andere betrokkenen rond Parkinson.

Een gezellige ontmoeting met een kopje koffie, waarbij alle aanwezigen kunnen luisteren en vertellen hoe zij dagelijks omgaan met beperkingen. Er is in de wijde omgeving niet zo’n gelegenheid als POP Julianadorp. Het dichtstbij gelegen Parkinson café is in Schagen, voor velen is dat al te ver om te bereizen. Vandaar dit initiatief. Zij houden elkaar wel van alle activiteiten op de hoogte.

De toegang is vrij, consumpties zijn voor eigen rekening. Vrijwillige bijdrage of sponsoring is welkom. POP Julianadorp hoopt op een mooie opkomst en dat dit het begin vormt van een serie bijeenkomsten, waarbij de mensen met beperkingen én hun mogelijkheden centraal staan.

Meer informatie is te vinden op de foto hieronder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button