Overige

Vacature Adviesraad Sociaal Domein

Den Helder – Adviesraad Sociaal Domein is op zoek naar één of meer nieuwe leden. De vacaturetekst en informatie is hieronder te vinden.

VACATURE

De ASD, Adviesraad Sociaal Domein, adviseert het college van Burgemeester en Wethouders gevraagd en ongevraagd op het gebied van het hele Sociaal Domein. Denk daarbij aan jeugdzorg, armoedebeleid, participatie, ouderenzorg, mantelzorg en meer.

Wij zoeken een nieuw lid!

Bent u iemand met affiniteit met het Sociaal Domein en wilt u zich inzetten bij onze Adviesraad? De vergaderfrequentie is een keer per maand.

Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren op deze vrijwilligersfunctie. U kunt uw sollicitatie tot 15 oktober e-mailen aan: adviesraadsociaaldomein@outlook.com

Indien u verdere vragen heeft staat onze secretaris, de heer Ed Bouwmeester, u graag te woord via 0631782795.

Een volledig profiel en huishoudelijk reglement kunt u via de mail opvragen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button