Den Helder

Vocal Amuzement zingt Ultimate Medleys

Advertentie:

Den Helder – Vocal Amuzement begint vanaf 5 oktober aanstaande met een nieuwe medley in het koorproject, genaamd ‘Ultimate Medleys’. Deze medley laat de sfeervolle Motown klanken horen van niemand minder dan Stevie Wonder. Het is dan ook mogelijk voor nieuwe koorleden om mee te doen. Ultimate Medleys staat geheel in het teken van afwisselende medleys vol met herkenbaarheid zoals Stevie Wonder, Grease en de Rolling Stones.

Het project bestaat uit meerdere blokken. Één blok bestaat uit vijf repetities waarin telkens één medley wordt gerepeteerd. Het repeteren wordt auditief gedaan, op het gehoor dus, dus zo kunnen ook mensen die geen noten kunnen lezen toch meezingen. Nieuwe koorleden hoeven geen auditie te doen. Er wordt driestemmig gezongen. Repetities zijn iedere dinsdagavond om 20.00 bij Rik Bodylanguage. Er hoeft tijdens het zingen geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden. Afstand houden kan uiteraard wel voor de mensen die dat prettiger vinden. Er worden dan plekken in de zaal gecreëerd met markeringen. Het koor houdt zich aan alle RIVM richtlijnen zodat er veilig kan worden gerepeteerd.

Meer informatie over het koor is te vinden via www.zangstudioamuzement.nl, of bel 0622670925.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button