Den Helder

Vocal Amuzement zingt Ultimate Medleys

Den Helder – Vocal Amuzement begint vanaf 5 oktober aanstaande met een nieuwe medley in het koorproject, genaamd ‘Ultimate Medleys’. Deze medley laat de sfeervolle Motown klanken horen van niemand minder dan Stevie Wonder. Het is dan ook mogelijk voor nieuwe koorleden om mee te doen. Ultimate Medleys staat geheel in het teken van afwisselende medleys vol met herkenbaarheid zoals Stevie Wonder, Grease en de Rolling Stones.

Het project bestaat uit meerdere blokken. Één blok bestaat uit vijf repetities waarin telkens één medley wordt gerepeteerd. Het repeteren wordt auditief gedaan, op het gehoor dus, dus zo kunnen ook mensen die geen noten kunnen lezen toch meezingen. Nieuwe koorleden hoeven geen auditie te doen. Er wordt driestemmig gezongen. Repetities zijn iedere dinsdagavond om 20.00 bij Rik Bodylanguage. Er hoeft tijdens het zingen geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden. Afstand houden kan uiteraard wel voor de mensen die dat prettiger vinden. Er worden dan plekken in de zaal gecreëerd met markeringen. Het koor houdt zich aan alle RIVM richtlijnen zodat er veilig kan worden gerepeteerd.

Meer informatie over het koor is te vinden via www.zangstudioamuzement.nl, of bel 0622670925.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button