Den Helder

Werkzaamheden aan de bestrating van Willem Alexanderhof

Den Helder – Aannemingsbedrijf Nota Infra B.V.start maandag 4 oktober met de afrondende werkzaamheden aan de bestrating in fase 3 van Willem Alexanderhof.

Wat er in fase 3 nog moet gebeuren:
– Definitieve bestrating aanbrengen
– Parkeervakken en de trottoirs inrichten
– De lantarenpalen , bebording en straatnaamborden plaatsen
– De beplanting aanbrengen

Planning
De aannemer start op het gedeelte van de Prinses Margrietstraat voor de huisnummers 50 – 36. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden half november klaar. Aansluitend is de Prinses Irenestraat voor de huisnummer 5-9 aan de beurt. In december en januari worden de hele Koningsbrink en het gedeelte van de Prinses Irenestraat voor huisnummers 1 – 4 uitgevoerd (Asfalt vervangen door klinkers, aanleg parkeervakken en voetpaden).

Daarna volgt het resterende deel van de Prinses Margrietstraat. De werkzaamheden ter hoogte van de woningen langs de Prins Clauslaan worden ingepland op basis van de oplevering van de woningen. In maart volgt in het hele plan de groeninrichting.
De aannemer informeert de bewoners nog over de exacte startdatum in uw deel van de straat, eventuele omleidingen en de bereikbaarheid.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden in elk deel van de straat is het voor bewoners niet mogelijk om met de auto bij hun woning te komen. De aannemer zorgt ervoor dat zij ten allen tijde te voet hun woning kunnen bereiken. De gemeente Den Helder verzoekt bewoners om hun auto’s voordat de werkzaamheden starten in een ander deel van de straat te parkeren.

Als HVC in de genoemde periode de afvalbakken komt legen, kunnen bewoners deze gewoon op de gebruikelijke plaats neerzetten. De aannemer zorgt dat de bak komt te staan op een plek die voor de vuilniswagen goed bereikbaar is. Aan het einde van de ophaaldag zet de aannemer de afvalbak weer terug op de normale aanbiedplaats.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

Back to top button