Den Helder Suns dames stranden in halve finale beker

Den Helder – De halve finale voor de beker werd woensdagavond door de dames van de Den Helder Suns tegen de Sportiff Grasshoppers verloren. Het was in de eerste twee kwarten een spannende wedstrijd, met één punt verschil gingen de dames de rust in. Na de rust liepen de gasten uit Katwijk snel uit en gaven de voorsprong niet meer uit handen. Met een 47-71 eindstand gaan de Grasshoppers door naar de finale.

Bij de gasten was de meest scorende speelster Lotte van Kruistum, met 26 punten maakte zij het verschil. Bij de Den Helder Suns was Brooke Bigott de best scorende speelster met 16 punten, gevolgd door Lotte Toornstra met 12 punten. De bloemen voor de speelster van de wedstrijd voor de thuisploeg gingen naar Brooke.

De volgende  wedstrijd van de dames is zaterdag 24 februari, uit tegen QSTA United. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zondag 3 maart tegen BAL uit Weert en begint om 15.00 uur.

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11