Sport

Jan Kuiper wint negende ledentoernooi Entre Nous

Adverentie

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous is afgelopen zaterdag het negende ledentoernooi gespeeld uit een cyclus van twaalf. Voor de wedstrijden hadden zich dertig spelers aangemeld. Bij sommige ontmoetingen werd het echt spannend en wedstijden duurden tot wel anderhalf uur. Er vielen dan ook enkele verrassende uitslagen te noteren.

Jan Kuipers stond samen met Rob Koopmans in de finale tegenover het duo Vrony Grooff en Jan Borst. De verwachting was een spannende finale, maar daar leek het in het begin niet op, want Kuiper/Koopmans liet er geen gras over groeien en stond al snel met 9-1 voor, de wedstrijd leek gespeeld.

Niets was minder waar, Grooff/Borst kwam terug in de wedstrijd en dat resulteerde na een uur spelen in een 9-9 stand. Het werd hierna 12-12 en dus kwam er een allesbeslissende menne. De winst ging naar het duo Kuiper/Koopmans. Op grond van de volledige toernooiresultaten werd Jan Kuiper winnaar van dit toernooi, gevolgd door Rob Koopmans en Jan Borst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button