Hollands Kroon

Organisatoren gezocht voor Swim to Fight Cancer

Advertentie:

Om ook volgend jaar een Swim to Fight Cancer te organiseren in Hollands Kroon worden organisatoren gezocht. In 2018 vond de eerste editie van Swim to Fight Cancer plaats in Hollands Kroon. Het was een ongekend succes, waarbij meer dan 80.000 euro is opgehaald in de strijd tegen kanker.

In 2020 komt Swim to Fight Cancer terug, maar daar is wel hulp bij nodig! “We zijn hard op zoek naar mensen die in de organisatie van dit evenement willen helpen”, zo wordt via Facebook gemeld.

Gezocht wordt naar:
– projectleider
– sponsorcoördinator
– PR-coordinator
– coördinator catering en entertainment
– algemene vrijwilligers

Deze functies zijn op vrijwillige basis en niet geheel vrijblijvend, maar met enthousiasme, inzet en netwerk geven de vrijwilligers iets waardevols terug aan de samenleving; ze vechten mee met alle kankerpatiënten die dagelijks het gevecht met deze slopende ziekte aan moeten gaan.

Interesse? Meer weten? Stuur een mailtje naar info@hollandskroon.swimtofightcancer.nl, met contactgegevens.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button