Uitgaan

Evelien van Leeuwen in School 7

Den Helder – Meezingen mag voorlopig nog niet, maar luisteren kan wel. Dinsdagmiddag 10 november zingt Evelien van Leeuwen in School 7 liedjes uit en over Zuid-Afrika.

In de zaal is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vooraf reserveren is noodzakelijk. Zit de zaal vol? Dan kunnen muziekliefhebbers thuis luisteren op een tablet of computer. Dat kan via de Facebookpagina van de bibliotheek. De middag staat in het teken van muziek en verhalen.

In 2008 heeft Evelien, samen met haar vriendin Nora, in Nelspruit vrijwilligerswerk gedaan. Het was een lang gekoesterde droom om naar Zuid-Afrika te gaan. “Door vrijwilligerswerk te doen leer je het land kennen”, vertelt de zangeres enthousiast. “De bevolking, de kinderen, je gaat het land echt voelen en ruiken. We hebben gewerkt in een opvang voor kinderen zonder ouders, die werd gerund door Afrikaanse vrijwilligers. De verhalen van die kinderen hebben een diepe indruk op ons gemaakt.”

Meer informatie en aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button