Zakelijk

Levenslang gratis brillen van Specsavers Den Helder

Den Helder – Dit jaar viert oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar twintigjarig bestaan in Nederland. Ter ere van dit jubileum maakte iedereen die in de maand september een bril of hoortoestel aanschafte bij Specsavers Den Helder kans op een leven lang gratis brillen. Mevrouw H. Stobbe is de gelukkige winnaar.

Twintig jaar geleden opende Specsavers haar eerste winkel in Nederland en inmiddels zijn er 143 in het hele land gevestigd, waaronder Specsavers Den Helder. “Dat Specsavers dit jaar twintig jaar bestaat in Nederland is natuurlijk een feestje waard. Ondanks de onzekere tijden waar we in zitten wilden we dit niet stilletjes voorbij laten gaan. Wij zijn ontzettend blij dat we één van onze klanten hebben mogen verrassen met een leven lang gratis brillen”, zegt Joost Hulst, retailpartner van Specsavers Den Helder.

Voorop in oog- en hoorzorg
In de afgelopen twintig jaar heeft Specsavers zich onderscheiden met innovaties op het gebied van oog- en hoorzorg. Zo kunnen klanten sinds 2018 bij Specsavers Den Helder terecht voor het ooggezondheidsonderzoek door een optometrist, waarbij signalen van oogaandoeningen in een vroeg stadium kunnen worden gedetecteerd. Daarnaast biedt Specsavers ook hoorzorg met een duidelijk doel voor ogen, namelijk professionele hoorzorg bereikbaar maken voor iedereen.

Aangezien de gezondheid van klanten en medewerkers altijd centraal staat, hebben alle Specsavers-winkels de nodige maatregelen genomen. Om daarnaast iedereen de mogelijkheid te geven om op een veilige manier de winkel te bezoeken verruimt Specsavers haar openingstijden op zondag waar mogelijk. Kijk voor de nieuwe openingstijden van Specsavers Den Helder op specsavers.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button