Den HelderHollands KroonSchagenZakelijk

November is de maand van de startende ondernemer

Hollands Kroon – De oriënterende en startende ondernemer staat gedurende de maand november centraal in de Kop van Noord-Holland. Inwoners die dromen over het starten van een eigen bedrijf, net gestart zijn en graag de puntjes op de i willen zetten of al wat langer aan het ondernemen zijn en meer willen leren over acquisitie en juridische zaken, kunnen als ondernemende inwoner uit de Kop van Noord-Holland inspirerende en informerende webinars volgen.

Maak een keuze uit onderstaand aanbod of volg ze gewoon allemaal:

  • Maandag 16 november 19:30 uur – Belastingen en administratie
  • Donderdag 26 november 19:30 uur – Klanten vinden, klanten binden
  • Maandag 30 november 19:30 uur – Juridische zaken voor (startende) ondernemers
  • Donderdag 3 december 19:30 uur – Sterk van start met een ondernemingsplan

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via het Startersloket van gemeente Hollands Kroon.

Eenvoudig deelnemen
Boeiende en deskundige sprekers staan voor klaar om inwoners verder op weg te helpen met ondernemen. De webinars duren maximaal twee uur en zijn eenvoudig te volgen vanachter de computer, tablet of telefoon. Hiervoor hoeft geen software geïnstalleerd te worden. Geïnteresseerden doen eenvoudig mee via de persoonlijke link die zij ontvangen na aanmelding.

Tijdens de webinars kunnen vragen via de chat worden gesteld. Deze webinars worden aangeboden door de gemeenten Hollands Kroon, Den Helder en Schagen en de Rabobank Kop van Noord-Holland.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button