Hollands KroonPolitiek

Vergadering CDA Hollands Kroon digitaal bij te wonen

Hollands Kroon – De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert woensdag 11 november om 20:00 uur. De vergadering vindt digitaal plaats. Indien geïnteresseerden aan het overleg willen deelnemen, is het verzoek dit tijdig te melden via sjaakvriend@hollandskroon.nl. Zij ontvangen dan een digitale uitnodiging.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 19 november besproken. De raadsagenda is nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. Naar verwachting komt de toekomst van Veerburg en de bouw van een nieuwe sporthal bij Kleine Sluis in Anna Paulowna aan de orde. Als bewoners over andere onderwerpen willen spreken met de actie is dat ook mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button