Uitgaan

Ierse songs en tunes in het Huisduinerkerkje

Huisduinen/Den Burg – In het Huisduinerkerkje vindt weer een concert plaats onder de noemer van Ierse Songs&Tunes, georganiseerd door Loes Bakker. De Ierse muzikanten Brendan Mulholland op diverse fluiten, Luke Ward zang en bouzouki, en last but not least Aaron O’Hagan op uilleann pipes en whistles. Ze komen uit Belfast en zullen de avond muzikaal afwisselen met muziek, songs en zoals de Ieren gewend zijn met mooie verhalen.

Donderdagavond 4 november zullen deze drie muzikanten optreden in het Huisduinerkerkje. Aanvang 20:00 uur. Toegang € 15. Reserveren via loesbakker@gmail.com de organisator van dit concert.

Workshops
Na een gegunde nachtrust zullen de drie Ierse muzikanten vrijdag over naar Texel. Bij muziekschool Artex Schilderend 59 Den Burg zullen ze weekendworkshops geven. Voor informatie zie de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button