Hollands KroonZakelijk

Miranda opent tweede bloemenwinkel

Adverentie

Wieringerwerf – Miranda Sudmeier heeft aan de Sternstraat 25 in Wieringerwerf haar tweede bloemenwinkel geopend. Ze is geen onbekende in de bloemenwereld, want zij is begonnen in haar woonplaats Den Helder. In 2010 vond zij het tijd om haar eigen winkel te starten en dit gebeurde aan de Brugstraat in Middenmeer. Hier verkoopt zij naast planten en bloemen ook decoratie, potterie en koffie en thee.

Er kwam uit Wieringerwerf nogal eens de vraag om een bloemenwinkel en Miranda had hier wel oren naar. Binnen 14 dagen was alles rond en nu zit zij met volle tevredenheid aan de Sternstraat 25 in het vroegere pand van sportprijzen De Boeier. Hier verkoopt zij uiteraard de planten en bloemen voor zowel trouw als rouw, maar ook potterie en wat er niet is kan altijd uit Middenmeer worden gehaald. Zij bezorgen ook in Hollands Kroon en West-Friesland.

Samen met vier personeelsleden runt zij nu de twee winkels en de openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De naam van de winkel in Wieringerwerf is hetzelfde als in Middenmeer ‘Bloemenwinkel Thuis’.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button