Den Helder

Opbrengst kunstveiling boven verwachting

Den Helder – De champagne ging zondagavond open in Kunsthal 45. Aan het einde van de veiling was de voorlopige eindstand boven verwachting. Zeker gelet op het feit dat de DAF van Emo Verkerk uiteindelijk toch niet kon worden geveild.

De opbrengst van de veiling is de € 30.516,-. “We gaan door met het werven van fondsen en het maken van vrienden, want wat spek op de botten kunnen we wel gebruiken. Er ontbreekt nog ongeveer 9.000 euro”, zo laat Linda Rose Smit weten. “Ook zijn we al druk in gesprek over de nieuwe ruimte, die helaas nog wel even op zich laat wachten. We plannen voor de tijd die we moeten overbruggen tussen de huidige en de nieuwe plek. Daarin zal veel ruimte zijn voor allerlei spannende en ongewone zaken.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button